Har läst lite …

… överallt, på facebook, bloggar och tidningar, om att det kommit ny snö i både Sverige och Finland. Kan förstå att det kan skapa problem. Det snöar inte här hos oss i Marbella, men det har regnat en hel del … det kan också ställa till med problem, och onödig syssla för mig. För när det regnar blir det liksom sandregn … och där kommer den onödiga sysslan in i bilden. Istället för att regnet ”tvättar” fönstrena och balkongräcket, så smutsar det ner allt. Fin, fin, gul/orange mjölsand överallt.

20170223_131431.jpg

Fönstrena ska vi inte prata om hur de såg ut tidigare idag (jag har gjort onödig syssla) … balkongräcket blev också tvättat. Golvet tar jag en annan dag, går man ut barfota får man gula fötter, går man ut med strumpor får man gula strumpor, går man ut med skor får man gula sulor …

20170223_180136.jpg

Om man spillt vatten på golvet, ja, då blir det bruna skoavtryck (inomhus då menar jag). Efter jag gjort mina onödiga uppgifter med att tvätta fönster och balkongräcke, då gjorde jag som katten som har sin plats i en av stolarna hos Nellie’s … tog mig en liten siesta.

20170223_142206.jpg

Så jag säger; Bli inte bittra på snön. Mjölsanden är värre … lätt att det blir geggamoja när man torkar av och det sätter sig överallt. Fortfarande är inte räcket helt rent och fönstrena har sina små geggimojslinjer. Tar ett nytt tag i morgon när golvet också ska torkas av … om det inte regnar mer sand 😉

ÖgaMotÖga

Annonser

7 reaktioner på ”Har läst lite …

  1. Intressant!
    Ja, alla har vi våra problem, eller vad vi vill kalla dem 🙂 Men de är förhållandevis små, om än irriterande på sina sätt.
    Och mjölsanden kanske är snäppet värre än snön 😀 För snön smälter ju bort och bildar viktigt grundvatten!

    Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s