Klokhuvve nr. 1!!!

… Gör inte som mig … beställde ett nytt bankkort. Vad händer då tror ni? Jo … det jag har här nere i Spanien, det är obrukbart nu! då det nya ersatt det gamla … Vad innebär det? Jo, att jag inte får ut en krona och inte ens kan betala med kort!!! Kommer vara luspank tills jag kommer hem till Sverige, då det nya är där … och det som kommer bli så fint väder, där man vill gå ut och promenera, ta ett glas vin på någon strandbar … Gaaaahhhhh! Men jag ska inte gråta över det … The Bodyguard ställer upp som bank till mig. Typ; Banken betalar 😆.

Hur jag kan vara säker på att det blir vackert väder? Enkelt svar: Solen skiner redan nu, sedan 08.45 (vaknade faktiskt redan då, ovanligt, men ibland händer det). 🤗

Ha en skön fredag, det ska jag ha … om ”banken” har öppet 😉

20170224_091534.jpg

ÖgaMotÖga

Annonser

7 reaktioner på ”Klokhuvve nr. 1!!!

  1. Jag har det så praktiskt ordnat så jag har min bankomat i hallen. Innan jag går ut så tigger jag vid dörren, funkar jättebra! Fast oftast tar jag bankomaten med mig när jag går 😀

    Härlig med finväder! Här försöker solen komma fram, men det verkar inte gå så jättebra…

    Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s