Jippiii….

Vilket väder idag! WOW!!! ❤ Som en riktig varm svensk sommardag, så underbart skönt. Det gillas. Att jag äntligen kunde gå ut med en skör blus och sandaler utan att frysa, att jag och The Bodyguard kunde sitta ute och äta utan jacka. Milda sköna vindar, inte de där kyliga som vi haft ett bra tag … NU är sommaren på väg här.

Vi åt på Studio 68 … jag valde pasta denna gång, och gissa om den var god! Precis vad jag behövde. 🙂

20170225_182810.jpg

Gick hem, och har tagit det väldigt lugnt vilket också behövs ibland, speciellt efter igår när vi lekte rövare och banditer på El Jardin … nästan iallafall. 😉

Tänkte skura balkongräcket och golvet idag igen, men jag väntar med det tills imorgon förmiddag … även om jag tyckte jag skurat rent och snyggt härom dagen så ser det så här ut nu … inte alls rent och snyggt. Den där Saharaöken sanden alltså, inget kul alls.

20170224_184545.jpg

… jag ansade blad på mina blommor också, mest på den stora då den hade några fula blad, tror de fått någon slags svamp eller något om jag ska lita på mitt googlande vad det kunde vara för ”döda” prickar/fläckar, vilket kan uppstå vid väderskiftningar eller vad det nu var. Men den verkar inte ta illa upp, utan fått massa nya stjälkar och blad, och växer som bara den … växer jäkligt fort måste jag säga, nästan lite för fort, hahaha 😀 The Bodyguard sa att vi får nog sätta något på väggen så den kan klättra lite, och japp, det behövs nog.

20170224_185209.jpg

Annat som jag hittat på är att jag plöjt igenom alla säsonger av serien ”I en annan del av Köping”, åh gud vad jag älskar den serien, de är så underbara allihopa så jag blir nästan tårögd när jag ser den. Man kan inte mer än att bli glad och bli helt varm om hjärtat av dessa individer som är med … men jag har en favorit, och det är Tobbe 🙂 Det är tack vare bloggerskan TantGlad att jag började titta på den, då hon skrev om den serien för några dagar sedan … och japp, jag blev fast! Men jag har faktiskt också diskat och skurat badrummet idag, så helt latmask har jag inte varit idag 😉

Underbara människor. ❤

2847742692_179977572

tobbe_jonsson_koping1_71895748

ÖgaMotÖga

Annonser

3 reaktioner på ”Jippiii….

  1. Dom där prickarna på blomman, kan det kanske vara sand? Den eländiga sanden…

    Men du kanske ska passa dig med den där sköra blusen. Anders reste iväg med sköra byxor häromsistens och det höll på att ta en ände med förskräckelse. Han visade ju nästan hela ändalykten när dom sprack 😉

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s