Kallt, regnigt å jävligt.

Jo vet ni. Tog emot att ta sig till flygplatsen. Tur i oturen var flyget mer än en timme försenat, det fick jag reda på när jag hade gått genom säkerhetskontrollen och precis beställt in American breakfast på O’Learys … gaaahhhh! Då fick jag bara 2,5 timmars väntan! Dessutom serverade de min frukost till en annan tjej som kom långt efter mig. Måttligt sur blev jag och påminde servitörerna om detta. Det blev liv i luckan bland personalen, liv i luckan blev det inte på mig, för jag fick bara betala halva priset, he he … tur i otur nr.1

Tur i otur nr.2 var att jag hade chans att smita ut från terminalen till solsken, och det stekte gottigt. 😄

20170301_112744.jpg

20170301_112754.jpg

Sen var det dags att gå igenom säkerhetskontrollen för andra gången … väl vid gaten såg jag det här …

20170301_124450.jpg

När jag ser dessa händelser, är jag lycklig över att inte behöva checka in bagage, utan jag har själv kontroll över mitt handbagage … och inte stannade den vita skåpbilen för att plocka upp, den bara susade vidare …

20170301_124457.jpg

Ödet för den lila väskan har jag ingen aning om 😲.

Somnade gott som vanligt och vaknade lagom till landning. Vart hamnade jag då? Jo, Köpenhamns flygplats.

Passkontrollerna fortsätter som vanligt.

20170301_173558.jpg

Och jag hamnade i Helsingör. Dajlit att se café OH! igen … men jag gick inte in.

20170301_185917.jpg

Tur i oturen nr.3 var att tåget var väldigt försenat, så min gamle mor kom och hämtade upp mig i Helsingborg. 😆

Jap, nu vet ni vart jag befinner mig. Där av kallt, regnigt å jävligt.

ÖgaMotÖga

Annonser

9 reaktioner på ”Kallt, regnigt å jävligt.

  1. Kunde du inte gjort en insats och försökt med första hjälpen? 🙂 Vilken stackare.
    Nu ska du vara snäll mot en av mina favoritstäder. Den är inne i lite marslunk. Snart kommer du att längta dit.
    Kontanter är något som de vise lägger ner miljoner på när det gäller att trycka upp nya. Sedan går de inte att använda till något. Eller. Om jag skulle tapetsera om vardagsrummet. Vilken pangidé. Det regnar ändå trist ute.
    Helgkram Bosse

    Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s