Ibland lönar det sig …

… att ha det lite småtrist. Rotade i mina lådor som jag har hos mina föräldrar, vad tror ni jag hittade då? Jo, en massa smink och nagellacker jag trodde jag slängt … jippi! Fast allt får inte följa med till Spanien, bara 4 st. nagellack, en ögonskugga, en rough och ett läppstift.

Det bästa av allt var att jag hittade massa sladdar till mobiltelefoner! Det är aldrig fel, jag som har förmåga att tappa bort saker stup i kvarten … senast i torsdags, min bästa mobiluppladdare som är med mig överallt … gaahhh! Lyckliga den som hittar den någonstans i Helsingborg. Tur den var så billig som  den var :-/

Men ännu bättre var att jag fann min gamla kamera långt ner i en låda … undrar om den fortfarande fungerar. Jag tappade ju den rakt ner i stenplattor när jag spänt fast den på en selfie-stick, det var inget bra gjort av mig.

20170304_181421.jpg

… ni ser ju själva …

20170304_181436.jpg

20170304_181835.jpg

… ska bli spännande att se om ett tag …

20170304_182549.jpg

… den blinkar iallafall under uppladdningen … *gulp* Hoppas, hoppas, hoppas … kanske den är enklare att filma med? Inte för att jag ser mig själv om jag filmar med den, men då finns ju mobilen om nu det skulle vara så att jag har lust 😀

Håll ni också tummen nu att den går felfritt trots sina skador. 🙂

ÖgaMotÖga

Annonser

5 reaktioner på ”Ibland lönar det sig …

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s