Schvajnigt kallt!

Om jag inte varit tvungen att gå ut idag skulle jag låtit bli. Fifan vad det är iskallt, och blåsigt!!! Gaaahhhh …. Men runt har jag sprungit sedan 09.30. Först fixa med studier … Snart påbörjas Webbutveckling 2 (enbart JavaScript) och Gränssnittsdesign, ska bli himla kul och längtar. Även om jag tyckte Webbutveckling 1 var svårt och jobbigt, så kan jag sakna att sitta och klura ut alla koder i html och css. Men denna gång tar jag 50% JavaScript och 50% Gränssnittsdesign parallellt, så jag har tid att smälta ner nya ting. Så det innebär att jag har 10 veckor att lära mig istället för 5 veckor, vilket var tufft.

Nästa runda ut var att posta brev till CSN, måste förlänga det.

20170306_115852.jpg

Ut kommer jag verkligen inte gå igen!!! Nu vill jag ha snabba besked så jag kan boka biljett så snart som möjligt.

I lilla byn här grävs det upp överallt, de lägger fiber …

20170306_115702.jpg

… om dessa högar har med fibern att göra har jag ingen aning om, men hela byn är typ uppgrävd.

20170306_115827.jpg

Nu bör jag förbereda mig inför muntligt förhör/prov i spanskan … Vi ses!

ÖgaMotÖga

Annonser

15 reaktioner på ”Schvajnigt kallt!

  • Gick bättre än förväntat med provet! 😀
   Nu vill jag ha svar från det andra … vet att det går vägen, men man vet aldrig om papper måste skrivas under … gaaahhhh! Det är det som stoppar mig ifrån att åka, annars skulle jag göra det imorgon. 🙂

   Gilla

 1. Jag tänkte redan fråga ”vilken temperatur är svinkall i Marbella” men så insåg jag att du råkar vara i Skåne? Hänger inte riktigt med då jag varit krasslig och inte orkat läsa bloggar såsom jag gör då jag är frisk.
  Kram!

  Gilla

  • Ja, jag är i Skåne. Var tvungen att gå och fylla i papper för vidare studier + sonen fyllde år. Det är den enda anledningen att jag är här … men SNART värme igen. 😉

   Gilla

 2. I dag har det visserligen yrt snö men i går innan snön kom, huuuua! Då snackar vi kyla på riktigt! Ja iaf här i Göteborg för tusan vilka svinkalla vindar som blåste omkring och ända in under kläderna, burr! Hörde nyligen om en tjej som flyttat hit ner från norra Dalarna. Hon hade aldrig frusit så mycket i hela sitt liv som här i stan och jag förstår henne. Det är skillnad på vinterkyla och vinterkyla 🙂

  Liked by 1 person

  • Jag tror jag hellre vill bo i Luleå än i Skåne på vintrarna faktiskt … fy för den lede.
   Men nu är fallet inte så, för jag kan dra till Spanien när jag vill (nästan). 😉

   Liked by 1 person

 3. Jag hoppas att du är tillbaka ”hemma” så fort det bara går! Håller tummarna. Men inte helt fel att krama lite på sonen heller kan jag tänka!!

  Gilla

  • Nej, han behöver det. 😉
   Upptäckte nu, att jag har prov i spanska så gott som varje dag denna vecka. Så det blir nog att stanna i Sverige veckan ut, så jag inte missar något pga resa … 😦

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s