På väg …

… mot Helsingborg. Bäst jag passar på, då resten av veckan innebär prov, prov, prov … sista spurten nu i Spanskan. Och bäst för mig att jag gör det bra! Förresten, det muntliga blev bättre än jag hoppats på … kanske jag redan sagt det?

Ska köpa hem saltlakrits till The Bodyguard. Ska fixa en annan sak till mig … sen ska jag möta Anders en liten sväng. Han och hans tjej Pernilla drar till Marbella på torsdag … hon har ju köpt lägenhet där. Lyckost dem, att de åker på torsdag. Jag tänkte först försöka ta samma flyg som dem, men det går inte med alla prov jag har. Lika bra att stanna här veckan ut så jag får dessa avklarade.

Men uj vad jag längtar!

ÖgaMotÖga

Annonser

2 reaktioner på ”På väg …

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s