Ett litet, litet inlägg …

… om min kära The Bodyguard, sötnosen Mandana och härliga Peter (måste låna hans terrass och grill när jag kommer ner igen, gud vad jag är sugen på att grilla fläskkarré) … Men nu skulle det handla om dessa tre finingar.

De har startat ett band som heter Mandana Y Los Perdidos (betyder något i stil med Mandana och de förlorade tror jag), gå in och gilla deras Facebook-sida vettja!

Mandana Y Los Perdidos

De hade sin första ”spelning” på La Sala, Puerto Banus i måndags, synd att jag inte var hemma då, ikväll kommer de spela på La Catarina i La Campana/Nueva Andalucia, synd att jag inte är hemma. De har även en bokad spelning på Joe’s  i Marbella, minns bara inte vilken dag, men tror jag är hemma till dess 🙂 . Och om de får en spelning på La Sala i Gibraltar, då ska jag följa med!!! Mandana har en röst som ingen har, helt otrolig är hon. Vet inte riktigt hur jag ska förklara deras musik, lite jazzigt blandat med något annat, svårt att förklara, men de är verkligen superbra! Fantastico!!! 😀

ÖgaMotÖga

Annonser

2 reaktioner på ”Ett litet, litet inlägg …

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s