Ni anar inte …

… hur förbannad jag blev tidigare idag. Kändes som om hela världen rasade samman. Fick beslut om vidare studier inom webbutveckling och gränssnittsdesign … det var det här!

INTE ett ord mer!!! Jag skrev ett ganska långt mail tillbaka och undrade va fan policyn är, och vill ha mere utvecklat svar ang avslaget.  Och vem är chefen?! Även att det känns ju ganska menlöst att ha gått första kursen och inte får fortsätta med de andra två. Detta är vansinne tycker jag … förstår ingenting! Varför de beslutat detta. Tycker det är rent av förjävligt … om jag är frustrerad så JA! Inte för att webbutveckling 1 var bortkastad tid, men jag hade räknat med att köra det hela och få mer kött på benen … men nä, där sitter surpuppor och bestämmer vad jag ska ha för framtid. Ger hellre bort alla pengar till SFI än att satsa på ”svenskar” som ev behöver utbildningar för vidare arbeten eller nya positioner inom företag. Fy fasiken vad jag är upprörd och arg över detta.

Jag var snabb att kolla efter arbeten i Marbella, skrivit till två företag … fått svar inom kort och de vill ringa mig och berätta mer. Vi får se vad det är för något, om det är något som jag kan behärska då dessa företag är långt ifrån något som jag gjort tidigare. Men jag ser det positiva och kan säkert ta med mig erfarenheter från tidigare arbeten. 😀

Så förhoppningsvis vankas det intervjuer när jag kommer ner till Marbella igen. För jobba måste jag om nu inte kommunen ändrar sig med mina utbildningar.

Nu väntar jag på att få prata i telefon med dessa företag. 🙂

ÖgaMotÖga

Annonser

11 reaktioner på ”Ni anar inte …

 1. Vad säger man……..helt galet sjukt är det! Men någonstans är jag inte förvånad………tyvärr. 😡
  Nu hoppas vi på jobb istället om det inte ändrar sig, men det kommer ordna sig det är jag säker på!!
  Ta ett glas vin el. två. Det är du värd en dag som denna!🌷

  Gilla

  • Det var min första tanke att ta till flaskan, men stoppade mig själv i sista sekund … har ju två spännande samtal imorgon, bäst att vara klar i knoppen då. 😉
   Nä, jag begriper inte mig inte på systemet. Det hade varit en sak om jag misslyckats totalt i första kursen, men nu är fallet inte så, utan det gick ju bra och blev godkänd. Värsta är nog att läraren jag hade, hon peppade mig att fortsätta med webbutv 2 + gränssnittsdesign, vilket hon tyckte skulle passa mig bra. Och så kommer kommunen och är surpellar.

   Gilla

 2. Men fy sjutton vad tokigt, orättvist och trist. Nu tycker jag faktiskt inte så lite synd om dig. Tur att du är den du är och inte ger upp utan inser fakta och letar nya vägar. Kanske finns det en mening med det som hänt, kanske hittar du något mycket bättre. Hållar mina tummar 🙂

  Gilla

 3. Nu är även jag riktigt förbannad över det du skriver.Folk borde gå ut i strejk.Det är för fan inte klokt att folk som bidrar till samhället behandlas så.Själv har jag länge föraktat detta samhälle och några skattekronor från mig blir det aldrig mer.Jag flyttar snart härifrån precis som många andra.Sverige som land är fint men Sverige som ett anständigt samhälle att bo och verka i är historia.
  Håller tummar för dig!

  Liked by 1 person

  • Ja, man undrar hur det ska gå. Försöker övertala sonen att han också ska komma ner till Spanien, men han är svår där. :-/
   Jag hoppas innerligt att jag kan börja arbeta på något av ställena jag kontaktat … då kommer jag ge fingret till kommunen, inte en skattekrona kommer de få. Utan ser till att öppna spanskt konto och betala skatt där.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s