Rastlöshet från helvetet.

Har noll koncentration, rastlös och ja, jag vet inte vad. Borde sätta igång med skriftliga provet, men har absolut ingen motivation eller ro för det. Misstänker att det är väntan som får mig sådan här. Vill ju hem till Spanien så fort som möjligt. Börja med JavaScript. Börja med Gränssnittsdesign. Börja kolla efter arbeten. Är såååå avundsjuk på A och P som åker hem till sitt imorgon.

Jag saknar värmen, solen, bergen, havet, allt det sköna och lugna.

Saknar att umgås med härliga människor som bloggerskan Maria …

… bloggerskan och sångerskan Mandana …

… designern José Antonio, Pajarita Jeans

… och självklart mest av allt The Bodyguard!!!

… musikern Peter, mina servitriser på El Jardin, all god tapas, strandpromenaden, gamla stan i Marbella, sköldpaddorna, mina blommor … ja, listan kan bli väldigt lång. Missförstå mig inte nu att jag inte uppskattar att vara och hälsa på hos min familj, för det gör jag … familjen är viktig. Om det inte vore för dem skulle jag aldrig mer komma tillbaka till Sverige faktiskt.

Kanske skulle ta en promenad medans det är sol ute. 🙂

ÖgaMotÖga

Annonser

10 reaktioner på ”Rastlöshet från helvetet.

  • Det var beslut från Vuxenutbildning osv … men nu är jag redo vilken dag som helst, ska bara hitta en bra biljett nu! 😀 ❤

   Gilla

   • Vet inte. Det enda jag fick var den lilla text ??? Har inte fått svar ännu. *suck & stön*

    Gilla

   • Men har du ringt till dem?
    Jag fick inte heller gå på estetisk fotografi för att de ville ha en betyg på att jag är bra på svenska ( eftersom jag är invandrare)
    Jag ringde till dem och skällde ut henne på min bästa svenska och undrade om det var nåt hon hade att invända mot min invandrarsvenska? Om hon har svårigheter att förstå vad jag säger? Störtlöjligt.
    Nåväl… till slut sa hon att kursen är i första hand för arbetslösa kreativa ungdomar. Och jag är mycket men inte är jag arbetslös och inte heller ung.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s