Primera Air.

Nu är flyg hem till Marbella bokat … jippiiii!!! Och som jag längtar, men inte många dagar kvar. Hinner fira min fars födelsedag innan, vilket är imorgon 😀

Hittade ett flyg med hyfsat pris för enkelbiljett, strax över 900:- , okej landningstid, men shuttle bus bör nog bokas det också … man vet ju aldrig. För missar jag flygbussen så är jag körd, vill verkligen inte betala ca 90 euro för taxi hem. No way!

Det är ett nytt flygbolag för mig, som jag inte flugit med förr, Primera Air . Jag kan ju bli lite nojjig när det gäller flygbolag jag aldrig har bokat med förr, så jag var tvungen att googla lite. Första jag ser att de är med på ”svarta listan”, då fick jag en klump i magen. Men googlade vidare och hamnade hos bloggaren Swedish Nomadoch där fick jag ett lugn igen … hans inlägg är tack och lov för ett par dagar sedan och inte flera år tillbaka 🙂

OBS! Bilden nedan är ”lånad” från hans blogg.

Så nu vet ni … jag är redo!!! 😀 ❤

ÖgaMotÖga

Annonser

8 reaktioner på ”Primera Air.

 1. Hoppas dina telefonsamtal gick bra idag? Maken flög med dem häromdagen. Detta var hans ”analys”: små säten som inte gick att fälla (precis som Vueling alltså), de flyger chartergäster också, så de får sina matboxar först så mackor och annat räckte inte till de som satt bak i planet. Vill man äta bör man nog förboka mat el. äta på flygplatsen. Vi flyger med dem nästa gång så får väl se vad jag tycker. Jag reser alltid med en hund så vi är lite bundna tyvärr. Annars föredrar jag nog SAS. 😃

  Liked by 1 person

  • Kan vara så, men jag vet inte. Kanske ett yrke och då är det ju bra 🙂
   Vi får se vad jag tycker … men jag kommer väl somna innan vi lyfter som jag brukar göra, hahaha 😀
   Blir alltid så trött när jag sätter mig i plan, måste vara något i luften. Positiva med det är att flygningen går snabbt. 🙂

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s