Tänk vad livet kan vända snabbt.

Från att vara flyförbannad (iof sig är jag nog rätt sur fortfarande) till att vara peppad och taggad til tusen 😀 .

Som jag skrev i förra inlägget flyger jag till Marbella på tisdag. På onsdag har jag en inbokad arbetsintervju inne i centrala Marbella … nästa arbetsintervju för ett annat företag kan kanske också bli på onsdag, men tveksamt då killen jag pratade med flyger till Sverige ett par dagar, men annars torsdag eller fredag med då en engelsk kvinna/tjej, beroende på vem jag vill träffa först. Annars han jag pratade med kommer tillbaka till Marbella på söndag och där efter kan jag möta honom.

Nu är det full rulle på mig att se till att jag har rätta dokument som jag behöver från Sverige för att kunna skaffa NIE-nummer så jag kan arbeta, skaffa bank och kunna skatta i Spanien … Ska bli så spännande att se hur mitt liv kommer se ut om ett tag. Känns som om jag skulle kunna klara av vad som helst just nu för stunden, då de jag pratat med låter otroligt positiva och engagerade, så jag får en extra kraft och push framåt. 😀 ❤

Spanska pluggeriet har pågått precis hela dagen, och ännu är jag inte färdig. Det skriftliga provet jag gjorde idag tog mig flera timmar, och jag fick black-outs titt som tätt. :-/

Vi hörs!

ÖgaMotÖga

Annonser

6 reaktioner på ”Tänk vad livet kan vända snabbt.

    • Hinner knappt med själv … kanske lika bra det så jag inte hinner sitta och grubbla över saker och ting. Bästa för mig är nog när jag slängs in i saker snabbt innan jag hinner tänka. Hahaha 😀

      Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s