Solsken, vinsugen & rapporter.

Jag är vinsugen … mycket vin-& festsugen. Solen skiner och det är klarblå himmel, men fasiken vad det blåser kalla vindar, alldeles för mycket för min smak. Det fick jag känna när jag gick min förmiddagspromenad … trodde öronen skulle ramla av, så ont får jag i dem när det blåser … oavsett om det är varmt eller kallt. Öronont från helvetet får jag i blåst, borde kanske gå med mössa året om 😉

Fick lite info om mina blommor, de överlever … och har det betydligt skönare ute än vad jag har.

Det finns dock en stackare som inte verkar må så bra, det är den rosa/lila … men den började ”vissna” till redan innan jag åkte till Sverige, försökte då sätta den i mer solljus, men den har inte blivit bättre kan jag se på bilden jag fick skickat till mig. Ska se om jag kan få det på bättringsväg när jag kommer hem igen.

Längtan är enorm nu, får rapporter om hur varmt det kommer bli i helgen … en bloggare skrev 28 grader, vännen Mandana skrev på min vägg på FB: ”Kom heeeem! Det blir 30 grader i helgen.” Asså, det är ju så jag nästan blir bitter nu av att sitta här i Sverige till tisdag … kommer säkert börja regna som vanligt när jag kommer ner, brukar ju vara så. The Bodyguard trimmar mig för det mellan varven och tycker jag ska hålla mig ifrån Spanien så de får njuta av mer solsken, sen kan jag komma tillbaka med regnet när de ”tröttnar” på solen och ser att växterna behöver lite fukt. Hahaha … 😀

Dags för mig att avsluta här. Farsan fyller år, faster med man kommer nog snart, syrran med ungar kommer nog också snart … och jag har två sista prov på ca 4 timmar! SEN ska det supas!!!! ;-D

ÖgaMotÖga

Annonser

4 reaktioner på ”Solsken, vinsugen & rapporter.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s