Detta får inte …

… vara sant!!! Kommer ni ihåg vad jag skrev härom dagen angående regn och mig? Om inte, så påminner jag er om det här:

”… kommer säkert börja regna som vanligt när jag kommer ner, brukar ju vara så. The Bodyguard trimmar mig för det mellan varven och tycker jag ska hålla mig ifrån Spanien …”

Vad ser jag när jag tittar på väderrapporten för Marbella? Jo, det här!!! Det är ju så jag kan gråta en skvätt nu … Gaaahhhhh! Inte bara regn utan till och med åska! Jag som avskyr åska!!! Tror jag ska börja kalla mig själv för Regngudinnan … Så har de haft värsta sommarvädret nu när jag varit borta, upp mot 30 grader … tycker nog detta börjar bli lite tjatigt och orättvist.

*suck & stön*

ÖgaMotÖga

Annonser

4 reaktioner på ”Detta får inte …

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s