Katt, kaffe och glassbåt.

Är så rastlös och vet inte vad jag ska göra. Det blir så när jag vet att jag snart flyger hem till Marbella. Tröstäter glassbåt med kaffe, tittar på katten som sover här bredvid … tittar på vloggar på youtube, plöjer igenom bloggar, tittar på väderprognosen för Marbella, längtar och åter längtar till värmen.

Väskan är packad med lite klänningar och ett par kjolar, pass och bokningar för flyg och shuttlebus är packat, allt är packat utom datorn … Att vänta in timmar är så trååååkigt!

Jag suckar och stönar av tristess, hungrig är jag också … hungrig på indisk mat. Tur Mandana kom med den brillianta idén att äta på Bollywood direkt när jag kommer hem. Blir raka vägen från Malaga flygplats till bästa indiska på vår gata i Nueva Andalucia. Tur jag inte har massa resväskor och grejer 😉

Fasiken vad jag blev sugen på spenatris nu!!! Galet gott är det, mums!

Annonser

4 reaktioner på ”Katt, kaffe och glassbåt.

  1. Ja det där med att vänta…. Så infernaliskt trist men vad skönt att du snart är hemma igen.Indiskt i värmen låter gott.Jag får lust att joina😜

    Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s