Halledar!

Nu vet jag hemligheten!!! Så skrämmande tycker jag, så jag kunde inte låta bli att prova i tristess. Kommer aldrig någonsin mer använda några filter eller retuscheringar, inte för att jag brukar, men nu är det ännu mindre med den saken. Hahaha 😀

Man får ju komplex … eller nä, det får jag inte. För om jag sminkar mig ordentligt som jag nästan aldrig gör, då blir det väl i stil med den retuscherade, inte så plastit så klart … men jag låter mig nog vara som jag alltid är om jag ska vara ärlig. 😉

Don’t worry, be happy!

Asså, vad hände?!

Hoppsan! Fel bild!

Nu måste jag springa … HEJ!

ÖgaMotÖga

Annonser

6 reaktioner på ”Halledar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s