Shopping.

Det var inte bara stormigt hav och intervju igår … jag hann även med lite shopping 😆.

Har funnit min affär nu i centrala Marbella. Min nya ”turk”, fast de här är nog kineser som äger denna, hahaha 😂. De har galet mycket kläder så jag får beslutsångest varje gång jag kommer dit. Billigt är det också! Det gillar jag. Affären heter Moda (tror jag) och är svår att missa.

 Hittade ett par sjukt sköna skor … perfekta för långa promenader och i halvkasst väder. Även perfekta för att arbeta i.

… en marinblå blus fick också följa med, supersöt i verkliga livet.

Även ett par vida pliserade byxor, även de supersköna, de kommer bli väl använda kan jag säga 😊

Just nu är jag på Studio 68 …

… och smarrar i mig det här!

Så gott med spagetti. 😍

Vi hörs!

ÖgaMotÖga

Annonser

9 reaktioner på ”Shopping.

  1. Älskar spaghetti.Avskyr shopping.Är sjukt avis på dem som gillar det.Jag skulle minsann vilja ha en alldeles egen personal shopper på heltid,istället. Snacka om lyx.Snygga grejor du köpte hur som helst🖒😊

    Gilla

  2. Man går aldrig ut tomhänt därifrån, men det finns mycket skit också, man får sålla som alltid. Älskar skorna!! Och inga klackar att kliva sönder heller…………😜

    Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s