Håller tummen.

Kom upp i tid idag, tidigare än vanligt 😉 . Verkar som att det blir fint väder och håller tummen att det blir så, för jag har en så stor lust att ta mig en lång promenad. Men först vänta på att tvätten blir klar, putsa fönster och torka balkongen … sen hoppas jag att det inte blir mer regn, för som ni redan vet, är inte regnet så kul här då det lämnar ”spår” efter sig … som Sahara sand, vilket inte är så kul att tvätta bort. Japp nu vet ni.

Poolkillen är i full gång och rengör den … men så klart när kameran kom fram då försvann han illa kvickt!

Liten film från när jag reste och kom fram hit till Marbella. Nu inte något alls intressant … har varit väldigt blåsigt och grått så det är inte speciellt kul att strosa runt med en kamera. För den delen blir jag mer och mer bitter på kameran som är sönder, måste skaffa en ny och har kollat upp två stycken som jag funderar på att köpa, eller en av dem iallafall. 🙂

Vi ses!

ÖgaMotÖga

Annonser

9 reaktioner på ”Håller tummen.

 1. Hahaa.. vilken härlig filmsnutt 🙂 Tack för den ! Marbella, ligger inte det norr om Malta 😉 Känner sååå väl igen det där med ökensand, tvätta, tvätta… Nu är det sjutton år sen jag lämnade Sverige för medelhavsklimatet, som jag först nu upptäckt, är allra bäst på sommaren 😎
  Hur gick det med jobbet ?

  Gilla

  • Marbella är i södra Spanien, så nära Afrika så man kan se över när det är bra väder. Till och med från vår balkong. Sambon påstår att man kan se bilar köra längs den kusten på kvällar … alltså billjus. Inget jag har sett, men då har jag också dålig syn, eller om han använt kikare. 😉😃

   Liked by 1 person

  • Jobbet vet inte ännu, men ska till en till intervju för annat företag nästa vecka. Vilket jag hoppas mest på, då det är nog mer i min smak. 😊

   Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s