Prickikorv!

Fick nästan en chock när jag såg mig själv i spegeln. Hur sjutton ser jag ut i trynet!!! 😲 Värre kommer det förmodligen bli, om jag inte stannar inomhus resten av året. Av promenaden och sol igår, har jag blivit som en prickikorv!

Vet inte om det syns så mycket på bilden … men asså, hela pannan är full med fräknar, och det är inte lite heller! 😂😂😂 Inte bara pannan, hela ansiktet! Känner inte igen mig själv längre.

Ja ja, sån’t är livet! Kom på att jag har denna video … skakigt och ointressant som vanligt … hehe …

Annonser

9 reaktioner på ”Prickikorv!

  1. Så läckert med fräknar. Fint! Tänk den som hade det ändå men själv har jag vitiligo i ansiktet så det är solskydd 50 och hatt som gäller mestadels när det vankas sol. Inget vidare med vita fläckar liksom…. Förhoppningsvis får jag kanske några färre rynkor istället så ingetingt dåligt som inte har någonting gott med sig som man säger 🙂

    Gilla

  2. Hellre fina fräknar än röda fläckar 😀 Tycker fräknar är snyggt men det fick jag bara när jag var ung vilket inte var igår. Helgens soliga väder gav mig absolut ingen snygg brun färg, röda fläckar alltså. Så var glad du åt dina fräknar som gör att du mer liknar en fröken än en kärring. Hahaa… skojar, för någon kärring har jag då aldrig sett här hos dig 😉

    Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s