Här har det …

… inte hänt så mycket. Vädret är skönt, men det är ganska kalla vindar, man får hålla sig i lä om man vill vara varm och inte frysa. Angående arbete osv sitter jag och väger fram o tillbaka. Det sista jag var på verkar vara hyfsat bra, men är lite osäker, men det finns ett annat företag som jag säkerligen kan börja jobba för, känns inte helt omöjligt, och jag har suttit och pratat med vd:n och två anställda lite om det, de verkar vara ett störtskönt gäng i min ålder, och det känns som att jag känt dem i flera år … så jag tror jag kontaktar dem. Väntar tills på måndag, då jag ska träffa bloggaren Maria förmodligen imorgon, Lördag eller Söndag, och höra hur hennes kontakter är. Så vi får se 😉

Hittade till en ganska nyöppnat svenskt ställe i centrala Marbella, som heter Monkey Bar. Dit kommer jag gå till fler gånger 😆.

Gillar deras inredning, speciellt de här vildsvinsstolarna 🤗

… och den stora lampan i hörnan.

Barnen lekte medans föräldrar satt på aw. Barnen tillhörde en spansklärarinna som jag kommer träffa igen för spansklektioner. Väldigt trevlig, lugn och jag kände mig trygg med henne när jag försökte prata spanska, tror jag kommer lyckas med det spanska språket ganska snabbt med henne. 😉

Idag står städning här hemma på schemat, och nya chilisar. Senare ska jag nog in till Marbella och titta på gänget när de har en spelning på en klubb. Jättekul! 🤗

Vad gör ni en sådan här fredag?

ÖgaMotÖga

Annonser

7 reaktioner på ”Här har det …

 1. Hoppas du hittar vad du söker på jobbfronten och spanskan är ett lätt språk enligt mig men o andra sidan har jag vuxit upp med det som andraspråk.. Jag skulle nog inte behöva många dagar i spanien innan jag börjar fatta igen.. Vad jag gör en fredag jo har städat i dag det vill säga dammsugit och torkat golv tvättat och handlat lite nu ligger helgen fri och väntar på mig..
  Ha en fin helg så hörs vi..

  Gilla

 2. Lycka till med både jobb och spanskan! Det kommer säkert att gå superbra med både och 🙂

  Här har jag planer för kvällen – slöa! 😀

  Ha en trevlig fredagskväll 🙂

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s