Bortskämd?

Det kan man undra. Det är så tyst och stilla. Helt underbart! Inga högljudda människor, ingen hög musik … bara vindstilla, klarblå himmel med stekande sol.

Sitter på mitt favoritställe här i Marbella. Ett av de få ställen jag kan riktigt slappna av på, under dagtid. Har bara hänt två gånger på kvällstid under alla år, vad kan det vara? Snart 6-7 år? Jag tycker det är skönast på dagar på detta ställe. 😍

Vart är jag då? Undrar ni. Jo, här!

… Ni som följt mig under åren, känner nog igen detta ställe. 😄

Jag är inte ensam på stället fast jag sitter ensam. Det finns andra här också, men som gömt sig i skuggan inomhus. Själv småkikar jag på en som tvättar sin båt i stillan ro …

… och lite runt om, just nu ner i mobilskärmen såklart, så jag bör nog sluta skriva för jag känner hur svettet börjar lacka under hakan … dubbelhakan … pytt på dubbelhaka, bara att acceptera att man inte är 20 år längre. Huden börjar svikta lite på äldre dagar 😉 vilket jag tycker är rätt skönt faktiskt. 🤗

ÖgaMotÖga

Annonser

3 reaktioner på ”Bortskämd?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s