Kan säga så här …

… lita aldrig på en främling eller till och med någon tror du känner. Hädanefter säger jag NADA till någon! Jo, till ett par få i mitt liv. De är väldigt lätträknade också … finns en del man kan lita på, men också jäkligt många man tror man kan … men inte kan. De man inte kan är de som smörar och håller på.

Fy fan säger jag! för människor som inte kan se i ögonen när man frågar, påpekar.

Tack o lov är jag inte sådan jävla fitta, om jag får säga det ordet. Något jag lärt mig, var aldrig stark i dig själv … lär dig vara en slav och ”dum i huvudet”. Men den lärdomen kommer jag aldrig någonsin ta till mig.

Ses!

ÖgaMotÖga

P.S. Allt blir bra om ett par timmar 😉

Annonser

9 reaktioner på ”Kan säga så här …

 1. Trist men du är iallafall en erfarenhet rikare, eller inte, det där visste du säkert redan men inte kul att bli påmind. Upp med hakan, du är du och du är unik. ta tillvara på det tjejen och de vänner du faktiskt har 😉

  Liked by 1 person

 2. Man måste få sjunga ut ibland – så bra att du gjorde det!
  Har upplevt liknande saker själv, många gånger – tyvärr.
  Man är blåögd, vill andra väl – inte vara den som sviker.
  Men man får sina smällar. Och lär sig lite nytt igen.
  Kram!

  Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s