Tvätta fönster & tvätta kläder …

… känns som att jag gör varje dag. Nu jäklar får jag hoppas på att det var sista morgonen idag resten av året att jag slipper tvätta fönster. Att regnskurarna är över. Att slippa tvätta kläder är väl oundvikligt, så bara att bita ihop. Nytt tvättställ behövs nog köpas in, då det vi har nu är massakerat efter tornadon vi hade i förrgår 😣. Ja, så mycket blåste det på balkongen så hela tvättstället är vingt och knöligt, och ett par ”trådar” har gått sönder.

Hade en ganska ”bad” day igår, så jag stannade inne nästan hela dagen och målade. Och förmodligen är det den mest ogenomtänkta, flummiga, fula och NO Sophie-stil … fråga mig inte vart detta kom ifrån 😲. Men så här blev den … känner att jag bör fixa till den lite.

Vet inte vad jag ska hitta på idag. Sovit skitdåligt inatt, tror jag bara legat och vänt mig fram till 05.00 om inte mer … till slut lyckades jag somna, men vaknade redan vid 07.30. Runt 08.00 fick jag nog och gick upp. Ögonen svider av trötthet. Men det är strålande väder, så jag borde ta en promenad … vet bara inte vilken runda jag ska ta.

ÖgaMotÖga

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s