Kommer ni ihåg?

Vad jag skrev igår? Inte om det att jag var skitarg, utan det andra om mina planterade tomatskivor, att snart blir det grönt. Vad har hänt under natten med de pyttesmå knorrar … jo det här! Nu växer de så det knakar 🤗 och ännu fler knorrar är på väg.

Nu ska jag återgå till lite research. 😄

ÖgaMotÖga

Annonser

19 reaktioner på ”Kommer ni ihåg?

 1. Vad mysigt 😀 Här får vi nog vänta lite har nästan haft lite sommarväder i flera dagar men idag är det grått och kommer några spridda små snöflingor.. Men den som väntar på något gott 🙂

  Liked by 1 person

  • Vad konstigt. Men jag har så med en annan från USA, kan bara se hennes bilder från datorn. Vet inte vad det är?

   Gilla

   • Jag gjorde faktiskt så att jag gick in en gång till till ditt inlägg och de kom fram bilden. Ska göra så i fortsättningen då kanske kan jag se också nåt. 😀 det funkade i alla fall den här gången så jag såg jag de söta livliga tomatissarna. Snart är de roja.

    Liked by 1 person

 2. Alltid lika kul när det första lilla gröna från frön kommer upp 🙂
  Vaknar du av ”knakandet” ? 😀
  När jag skrev att nåt växte så det knakade fick jag ofta den frågan av ex-maken … 😀

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s