Från det ena till det andra.

Vissa saker har kanske sin anledning, så att andra saker lyfts fram. Efter min ilska som är borta nu, men absolut inte förlåtet och kommer aldrig bli. För dessa människor är ute ur mitt liv, och de skulle bara våga säga något till mig. Eller det får de väl, men de kommer inte få någon respons. Folk som tror sig sitta på höga hästar, men i själva fallet på en rostig trehjuling, de går inte hem hos mig.

Anyway! Nu, mitt i allt dök det upp en annan grej upp … som jag kommer ta utan att tveka en sekund. Säkerligen apdåligt betalt, men det gör inget … det blir ett steg fram i en hemlig dröm som jag haft i många år. En test på mina kunskaper från olika yrken jag haft genom livet. Eftersom jag nu haft dåliga dagar med annat, så håller jag käften om vad det nya är. Säger inte ett pip till någon. Det enda jag kan avslöja för er mina kära läsare är att det handlar om städer och länder.

Tjingtjong cykelstång

ÖgaMotÖga

Annonser

14 reaktioner på ”Från det ena till det andra.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s