Vilken dag!!!!

Fi faaaan, vilken underbar dag vi hade igår. Dock så hamnade jag inte i Bologna, Italien 😂😂😂 , utan sista stopp var i Bolonia i Spanien 🤔😂. Det tar vi sen. Första stopp var i Casares. Så vackert och mysigt 😍. Fågelskådare och fågelälskare som jag är … NOT … blev otroligt imponerad av de där ”asgamar” som Lisbeth sa till mig att de heter … fick reda på senare, som idag av The Bodyguard att de faktiskt heter gåsgamar! Galet stora! De kändes så nära när de flög, men ändå så långt, långt borta. Svåra att fotografera med en simple old fashion Samsung mobil … ser ni prickarna där uppe i skyn?

Jag zoomar …

… det flög massor av dem runt Casares …

Men lättast var att fota den fågel som satt på kyrktornet 😂

Resten av  Casares tar vi i nästa inlägg … utan räliga fåglar, eller monsterfåglar som jag kallar dessa gamar för …  😆

ÖgaMotÖga

Annonser

9 reaktioner på ”Vilken dag!!!!

  1. Mysigt trots fåglar 😀 Har jag berättat att jag lever ihop med en fågelnörd? När han var liten var han med i en burfågelförening. Hur hot?!? 😀 Fast han älskar mer tamfåglar av olika papegojsorter än vilda fåglar men även vilda funkar så klart. Tack och lov har vi inte längre några hemma men vi har haft, huuua! INte min kopp te. Fåglar gapar, har livsfarliga näbbar och bajar rinnande, blääk!

    Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s