Vad är motgångar?

När nytt kommer på besök? Har en så stor lust att berätta, men håller käften tills kontrakt är påskrivet. Ni vet ju redan hur arg jag varit. Nu har jag ett lyckorus och pirr i kroppen. Den hemliga drömmen börjar komma i form och jag är skiträdd 😂. Men jag ska klara uppgiften så jag får fortsätta. Så, så spännande ska det bli. Det enda jag säger just nu … är … att det handlar om Sverige. Typ av att ”sälja” Sverige. Gaaahhhh! Snart får ni reda på vad som sker i mitt liv. 😄

ÖgaMotÖga

Annonser

12 reaktioner på ”Vad är motgångar?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s