Vacker vy …

… på kvällarna. Efter vår promenad igår hände det inte så mycket. Det behöver ju inte hända saker hela tiden heller, eller hur? Kan vara skönt att bara slappa och inte göra ett smack.

Kan berätta lite om den ”hemliga drömmen” … Fick ju tre filer igår när vi promenerade … öppnade upp dem när jag kom hem. Kontrakt jag ska skriva under, instuktioner och instruktioner … vad det är jag ska göra då? Jo *trumvirvlar* … jag ska börja skriva små artiklar för ett stort resebolag! Vilket det är, berättar jag när den första blir publicerad 🤗. Jag ser detta som ett litet extraknäck och hobbygrej … På måndag ska jag på en anställningsintervju för ett väldigt, väldigt seriöst företag … inom något jag inte har en aning om hur arbetsuppgifterna ska skötas … bara att jag blivit kollad i polisregister och att det handlar om säkerhet. Så nu vet ni lite, och jag är ”ren” i mitt register, annars hade jag aldrig blivit inkallad. 😉

Nu … på med bikini, packa ner isglass, pump, platta och anteckningsblock … traska ner till poolen och göra research.

Ha en bra dag!

ÖgaMotÖga

Annonser

5 reaktioner på ”Vacker vy …

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s