Som en piggelin …

…  började jag mecka ihop tzatziki … dock glömde jag köpa mynta, men det spelar inte mig någon större roll … vitlök är det viktigaste … MASSA vitlök!

20170407_152252

20170407_154439

… vidare skulle jag ordna guacamole, men upptäckte att både citron och chili hade glömts bort … men skit i det, det går lika bra med vitvinsvinäger (tyckte faktiskt det blev godare med det) och MASSA vitlök …

20170407_154410

20170407_160152

Gjorde en hel del små ”snacks”, typ ca 20 st. Så galet gott! Som ni redan vet älskar jag, och föredrar jag hellre att äta massa små tapas och snittar än en hel stor middag … fast det händer så klart det också, och går ner snabbt och enkelt.

Vad blev det då? jo, några med guacamole med mina hemmagjorda inlagda chilisar på, tzatziki med skinka på, den godaste mögelost med korvskiva på, mozarellaskivor med jordgubbar på … sen blev det småplock av lite allt möjligt …

20170407_170959

Lagom till jag lade mig ner i sängen för att frossa i detta och läsa igenom och ev rätta i texten till Momondo, så råkade jag läsa de där skitnyheterna angående händelsen i Stockholm … tappade all sug att jobba med texten, jag blev istället så arg så jag tryckte ner alla tapas i ett nafs + skedade direkt ur tzatziki- och guacamoleskålarna rakt ner i gapet … proppade i mig jordgubbar. Nu stinker jag som om jag jobbade på ett stort pressad vitlöksfält. Tur The Bodyguard inte är så känslig 😉 😀

Sen somnade jag på två röda sekunder och vaknade efter dryga 30 minuter … Har inget dåligt samvete för det faktiskt, att det är en hög disk nu som jag väntar med till lite senare som jag borde gjort innan sömnen. Inte bara jag som somnade, det fanns en till, som faktiskt sov längre än mig 😉

Nu känner jag mig ganska redo att ta tag i texten igen faktiskt … fast klockan är snart 21.00 och det är fredag.

God kväll! 😀

ÖgaMotÖga

Annonser

10 reaktioner på ”Som en piggelin …

  1. Men då du jobbat med allt detta, borde det inte vara the Bodyguards uppgift att ta hand om disken? Jag vet att de allra flesta är som du, tycker detta är jättegott. Men för mig är det helt oätbart. Men jag är så krånglig på det viset att det finns endast några få grejer jag kan äta. Fniss, att bjuda mig på mat är en mardröm.
    Kram

    Liked by 1 person

  2. Ser verkligen gott ut! Guacamole är ju så väldigt gott, men jag burkar skippa vitlöken. Är inte helgalen i vitlök… Och ja, det här med Sthlm ja… När skall allt detta vanvett sluta och när skall helt oskyldiga behöva sluta sätta sina liv till?!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s