Semana santa …

… är den spanska påsken. Idag inleddes den och så klart var jag på plats, fick med mig The bodyguard 😆. Tyvärr så satt vi och åt glass lite för länge så jag såg inte dessa ”filurer” så tydligt. Men helt klart kul att se, lite skrämmande på något sätt när de gick med sina kåpor … just i Marbella hade de röda och gröna … man kan inte låta bli att tänka på Ku Klux Klan … men läst mig till att det är faktiskt medlemmar från KKK som apat efter kostymerna på Semana santa. Vill ni läsa mer om detta firande kan ni göra det Här .

De här bilderna lyckades jag fota … inte mycket ser man av de röda struthattarna eller vad man nu ska kalla dem. Det var ju så många människor som stod i vägen, dumma dem!

The bodyguard fick två bättre än mig på när de bar jesus som sitter på sin åsna.

Vad vi gjorde mer denna dag tar vi i nästa inlägg.

ÖgaMotÖga

Annonser

3 reaktioner på ”Semana santa …

    • Verkligen spännande. Ska dit på fredag igen, då det är en av de största dagar (tror jag), i tid, på plats så jag ser bättre och kan fota bättre bilder. Tror jag vet vart jag kan stå/hålla till 🙂

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s