Slö söndag …

… ensam med The bodyguard. Vi har bara strosat runt smått och haft det så skönt. Vi åkte in till Marbella vid 17.00, Semana Santa som jag redan skrivit om skulle börja 18.30. Så vi väntade in tiden med välförtjänt mat på det här stället …

Om jag åt tapas? Nej! Faktiskt inte … jag slog till hårt med den godaste köttbit jag någonsin har ätit … oslagbart! Jag kommer vara livrädd hädan efter att beställa det samma på något annat ställe nu. Köttet var så fiiint, saftigt, mört och gudomligt gott kryddat. Till och potatisen var det mest perfekta kokta. Till det hade dijonsås och hot chilisås + att vi fick in någon ”dressing” av något slag som även den var i toppklass. Så, jo … hit kommer jag gå de gånger jag vill äta kött.

Proppmätta gick vi vidare, och körde på med glass … godaste glassen ever. Gaahhh!

Mat, mat, mat … åh vad jag älskar äta mer än andra gånger.

Galet mycket folk ute, överallt var det fullsatt … överallt på de bästa ställena. Så vi drog hem vid 19.30 …

Här är en jättemysig minibar, i ett av Marbellas äldsta hus. Har inte varit där själv, men måste dit och kolla läget en vacker dag 😉

Nu är det dags för mig att försöka somna in … ska upp astidigt imorgon, mer om vad jag ska göra tar vi imorgon.

Natti!

ÖgaMotÖga

Annonser

7 reaktioner på ”Slö söndag …

  1. Visst är det härligt när man hittar såna ställen som man bara VET att man kommer att återvända till 🙂

    Här har också påsken dragit igång – det märks inte minst på alla människor som dykt upp. Startskottet på säsongen 🙂

    Liked by 1 person

    • Ops! Ja, jag fryser till och med i ca 20 grader … *skäms* Men nu är det nog snart slut på det, för det ska bli en runt 28 grader i helgen 😀

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s