Ett ställe i Marbella …

… som jag inte visste fanns under ett antal år, men blev introducerat för mig av vännerna Anders och Pernilla för ett tag sedan, ligger i utkanten av Old Town, på den östra sidan. Det var The Farm. Super hyggligt ställe med bra service, trevlig personal med ovanligt god engelska för att vara här, trots att de flesta är spanjorer som arbetar där. Ser trevligt och mysigt ut redan på minitorget, men man ska passa sig för vilket bord, eller vilken tunna man sätter sig vid, inte plant om man säger så … så håll i glasen vad ni nu än dricker, risken är stor annars att det tippar omkull 😀

Men vad förmodligen inte många vet, är att de har den mest mysiga innergård om man vill sitta ”ensam” eller äta i lugn och ro (borden står stabilt där inne, och man behöver inte hålla glasen krampaktigt 😀 ). Jag blev visad bak till den av, vad jag antar är ägaren. Jag tänkte; ”WoooW!!! Här kan jag sitta i timmar!” Och YES, jag kommer gå hit fler gånger! De har självklart inomhusbord också + en form av lounge … trevligt, trevligt 🙂

Kan vara lite ”knepigt” att hitta dit, då man går och går, sen ser det ut som att ingenting annat finns längs en av de minismå gränderna … men ge inte upp! Hux flux är den där! De har även live music och flamenco vissa kvällar, nu har jag själv inte varit där när de haft sina jippon, men det finns … och man får väl fråga när det sker, eller gå in på deras hemsida och checka.

Detta är INGET sponsrat inlägg! Så ni vet, jag vill bara berätta om detta ställe … framsidan, det synliga ser ut så här, och det är min egna bild …

Själv har jag suttit inomhus hela dagen, trots strålande solsken … men ibland bör man ta det lugnt. 🙂

Med det här … och just det, hemma!

ÖgaMotÖga

Annonser

5 reaktioner på ”Ett ställe i Marbella …

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s