Första artikel/inspirationsartikel …

… är klar och inskickad … nu väntar jag på domen 😉

Så här kan mina anteckningar se ut … med massa ändringar, pilar, ringar, OBS:ar osv innan det blir nedskrivet i Word-dokument. Och väldigt många ändringar blir det kan jag tala om, ibland så mycket att jag knappt vet vad jag själv skriver om.

Anyway, jag googlar ju en hel del och läser runt, tar in massa information m.m. Jag döööör! Livsfarligt att skriva om vissa saker, ligger så långt ifrån en så man tror inte sina ögon när man läser vissa saker. En dag kanske jag länkar till sidan den ska in på … vi får se 😉

Nu ska det bli lunch här i huset.

ÖgaMotÖga

Annonser

4 reaktioner på ”Första artikel/inspirationsartikel …

  1. Spännande! 🙂

    Jag skriver nästan alltid direkt i datorn. Enda gången jag för anteckningar på papper är när det är Schlager. Då vill jag inte släppa TV-n med blicken, vilket även orsakar att anteckningarna är i princip oläsliga 😀

    Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s