Det har varit så varmt …

… idag att jag inte orkat göra mer än att hänga på balkongen. I poolen har det varit full rulle hela dagen, men jag själv är för feg att gå ner dit och doppa mig. En annan dag, med min isglass 😉

Men som sagt, äta bör man annars dör man … så jag asade mig motvilligt ut genom dörren och ner till MAA …

… hinkade vatten som en kamel och åt detta goa … åh, den där spenatriset, så gott!

… det var så hett ute att solen höll på att bränna sönder skalpen på mig, och jag fick en hejdundrande huvudvärk, så ölen blev knappt drucken till hälften. Gick hem lade mig på sängen och somnade. Ni anar inte, galen hetta är det nu … så nu blir det mycket vatten som gäller för denna lilla kropp kan jag tala om.

Sticklingarna är snart bortgivna och själv ska jag få en stickling av elefantöra av någon främmande kvinna i San Pedro. Så ja, det var ingen dum idé att gå ut med detta på fejjan 😀 . Nu vet jag inte vad elefantöra är, men jag får väl googla. Hahaha … så Lördag ska jag träffa några svenska kvinnor här på marknaden och ha en bytesträff 😉

Nu blir det film som gäller här för mig. Dumt att inte gå ut i det vackra vädret kanske ni tycker, men jag orkar inte och är rädd att få tillbaka huvudvärken, ska ju till Marbella imorgon och se påsktåget igen, så bäst att hålla sig frisk 🙂

ÖgaMotÖga

Annonser

3 reaktioner på ”Det har varit så varmt …

  1. Vänta du bara tills det blir varmt på riktigt. VAAARMT!!! 😉

    Såna där glas som det vid vattenflaskan har jag också – gillar dom jättemycket 🙂 Fast vattnet dricker jag direkt ur flaskan, för nåt jag INTE har, det är diskmaskin… 😉

    Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s