Känner nu …

… på kvällen ett väldigt skönt lugn inombords. Visst är det tyst och väldigt stilla här hemma nu … och VARMT! Balkongdörren har stått öppen hela dagen, men det hjälper föga. Air condition väsnas, så den vill jag inte ha på … inte just nu iallafall. Börjar trivas mer och mer på lilla balkongen, nu när jag städat och fixat … men mer ska fixas, än är jag inte klar, he he. På måndag kommer den bli målad också, då får jag spanskt herrbesök hela dagen 😉 Fast jag hoppas han är snabb med sina rollar och penslar, för jag vill verkligen ha balkonghäng så mycket det går. Så skönt att bara sitta där med kaffe och glo ut, ja ni hörde rätt … kaffe! Zoegas till och med 😉 Imorgon ska jag köra frukost där ute, det ser jag fram emot … kaffe, knäcke med Kalles kaviar, ägg och kanske en och annan jordgubbe 😀

Ser fram emot lördag också, då jag ska möta de ”främmande” svenska tanterna på marknaden på Centro Plaza. Klockan 11.00 ska jag vara där och sticka sticklingar i händerna på dem, 😀 Och ja, jag har själv blivit lovad ett par sticklingar … som jag sa i det förra inlägget, och nu vet jag vad elefantöra är för en växt, hahaha … har även blivit lovad koriander, basilika och salvia, men jag håller mig nog till de två första … vet inte vad jag ska ha salvia till, något förslag?

Risken är nog nu att balkongen kommer bli en odlingsbalkong … kanske dags att hitta något större, hahaha 😀 Det finns en växt/blomma som jag vill ha, vet inte vad den heter, men det är de där typiska spanska lila/rosa blommorna som växer överallt, fast de rosa blommorna är inte blommor, det är blad … enligt Peter är de super lättskötta, så why not, undrar om man bara kan ta en kvist och sätta ner i vatten och hoppas det blir rötter … vad tror ni, ni spanienbor?

Vilket svammel … men så blir det när man inte har någon att prata med. 😀 😀 😀

ÖgaMotÖga

Annonser

6 reaktioner på ”Känner nu …

 1. Fniss, det blir säkert skitbra det här. Och vilken lyx att kunna välja vilken balkong du ska vistas på med tanke på temperatur. Min fundering blir ändå…….fy fasen…….hur mycket spindlar finns det där i växtligheten som väljer att sätta sig på dig eller tom knata in?????? Fniss jag och min knasiga spindelfobi…… Kramis

  Gilla

  • Hahahaha 😀 Jag satt och tänkte själv på det är precis. Man kanske inte behöver ha den så stor och buskig 😉

   Gilla

  • Det börjar ta sig! 🤗 Har nog aldrig varit så intresserad av blommor och plantering som jag nu blivit. 😂😂😂

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s