Lunch och shopping.

Lunchen med Peter var trevlig och supergott hos fransmannen … och det hela slutade med att jag hamnade på Leroy och Habitat uppe vid La Cañada. Det blev lite köp på båda ställena … som ett litet bord till balkongen som jag saknat, planteringskrukor, blomställning/hängare och lite annat rengöringskruxidux. Och en sväng till kinesen …

Supernöjd med mitt bord!

… ja, allt är jag nöjd med 😆

På habitat blev det ny doftolja till mina pinnar som jag har både inne och ute.

Nä, jag har inte tid att sitta här … måste fortsätta plantera … vi hörs.

ÖgaMotÖga

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s