Tomater!

Ärligt, fina Läsare … hur många tomatsticklingar kan man få av två tomatskivor? Jo, det kan jag tala om: Två miljoner! Kanske lite överdrivet, men så många att jag till och med gått ut med bortskänkning på facebook gruppen, Svenskar i Marbella, för jag tycker synd att slänga dem. Jag har inte ens rört vid den andra tomatskivan, och har hur mycket som helst kvar av den första …. 😲. Har planterat om 22 stycken, fler kan jag inte ha, eller hur?

Utmattad och svettig blir man också av planering, då det tagit mig flera timmar. Ändå sitter jag i bikini ute på den vanligtvis blåsiga balkongen … nu blåser det nada och jag tror det är långt över 30+, i skugga! Borde nu ta mig i kragen och köra loss på chilisticklingarna också … inte lika många som tomaterna, men tillräckligt att jag vill krypa under täcket och ta en siesta.

Det positiva med detta är att det blir ordning och reda på balkongen, och den ser större ut, trots att ett bord kommit ut på plats. Här trivs jag!

Ännu roligare är att sonen … ÄNTLIGEN … förmodligen kommer hit och hälsar på några dagar … och inte är helt främmande för att söka jobb här. Gör han det, ja, då är lyckan total! 😍

Måste plantera vidare nu … sen drar jag till indiern, galet sugen på spenatris!

Annonser

5 reaktioner på ”Tomater!

    • Det blir nog lite svårt för dig då. 😉
      Jo, då … snart är jag av med alla. Facebook är rätt bra trots allt. 🙂

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s