Blev det någon parad?

Väl inne i Marbella pinade benen iväg till minimarknaden, där hittade jag ett armband, örhängen och en ring … precis i min stil. Älskar de där små smycketillverkare. Satt ett litet tag på Mantra.

När hungern kom smygande gick jag till tapasfavoriten och åt min godaste spenatkräm med ost + en massa annat …

… jag sket i paraden faktiskt. Det var så varmt och hett så jag åkte hem … gick in till poolområdet, slängde av mig kläderna … och självklart blev jag genast attackerad av myrgangstrar!!! Gaaahhhh! Jag som trodde jag hittar den perfekta platsen! Bilden här nedan är efter jag smällt iväg typ 2000 myror på mina fötter och ben … detta är en minimini mängd av dem …

… och, tro det eller ej … jag badade och simmade tre gånger!!! Inte alls så kallt i vattnet som jag trodde det skulle vara 😍

Just nu är jag hos fransmannen, efter leverans av sticklingar på marknaden. Himla trevligt att träffa och prata med de främmande tanterna ett tag. Men NU ska jag hem, pumpa upp min isglass och slänga mig i poolen 😆

ÖgaMotÖga

Annonser

7 reaktioner på ”Blev det någon parad?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s