Goa människor.

Rensar balkongen inför imorgon när målaren kommer, då kom jag på … att jag inte visat ”elefantörat”. Den fick jag av en snäll människa genom facebook igår, Ida heter hon … visst är den söt? 😀 ❤

Innan jag tar promenad till Victor’s Beach städar jag till här hemma, och tror nog jag väntar till runt 13.00 draget innan jag lämnar hemmet. Ganska blåsigt just nu, solen börjar titta fram, men tror nog det blir lite växlande molnighet under dagen … kan ju vara rätt skönt när man ska gå så långt 😉

Vi ses!

ÖgaMotÖga

Annonser

3 reaktioner på ”Goa människor.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s