Mums!

Blev verkligen en hemmadag igår … så skönt. Det enda som gjordes var 100 procents slapp. Hittade denna curry /mango dressing, och den godaste majonnäsen … så det blev ätande små tapas precis hela dagen med allt möjligt, plus två hundra avsnitt av Solsidan … 😆.

Det kan kanske tyckas att curry/mango inte skulle gå ihop med jordgubbar … men det är en lögn. Supergott och nu blivit en stor favorit … hujeda mig så många sådana som åkte ner i gapet igår.

Vad jag ska göra idag återstår att se … lite disigt nu på morgonen, men förmodligen spricker det upp vid 11.00 tiden, förhoppningsvis. Kanske jag tar en promenad till Victors beach och ser om det finns någon som jag känner där nere så jag kan snacka lite … annars kanske jag promenerar in till Marbella. Jag får se 😊.

ÖgaMotÖga

Annonser

3 reaktioner på ”Mums!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s