Åh!!! Så gott!

Är i himmelriket nu!!! Bollywood kan man verkligen lita på … så gudomligt gott!!! ❤ Massa mat får man, och det smakar perfecto! Deras Chicken Tikka Masala är den mest perfekta, sen ska vi inte snacka om vegetariska riset … jösses! Sist men inte minst … Speeeenaten!!! Spenaten full av vitlök och andra magiska kryddor, där är så att smaklökarna sprängs sönder … fiiiifaaan vad god den är!

Nu undrar ni kanske om jag sitter och bloggar medans jag äter? Svaret är: JA, det gör jag. Alla bord utomhus på stället var reserverade, och jag ville inte sitta inne, eller stressa i mig all mat … så då tog jag en Take Away, vilket fungerar alldeles utmärkt. Man kan slafsa, ta den tid det tar, humma, göra höga Mmmljud, rapa mellan varven och ja, allt vad man nu kan göra 😀 😀 😀 … dock så har jag ingen godricka hemma, så det blir vatten  … men gråt inga tårar för det. Älskar vatten!

Misstänker nu att om man vill sitta och äta där resten av sommaren så är det nog bordsreservation som gäller. 🙂 Annars får det bli som mig … Take Away … oj, där blev det visst ett litet rim.

ÖgaMotÖga

P.S. Om jag känner mig uttråkad/ensam? Tja … lite grann kanske. Sen för den delen … jag fick ett meddelande från den ena tjejen som fick tomatsticklingar … hennes hund har käkat upp dem *skrattar så jag dööör*. Lovat henne några nya … så snäll är jag. 😉

Annonser

11 reaktioner på ”Åh!!! Så gott!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s