I väntan …

… ja, jag är fortfarande i väntan, men inte på målaren för han dök aldrig upp 😦 , utan nu är det väntan på att Bollywood ska öppna … för man kan bli väldigt hungrig av att ha en väntadag … ofrivillig sådan. Gaaahhhh!

Så för att tiden ska gå varför inte göra ett inlägg? Dessa solglasögon fick jag tillåtelse av The Bodyguard att köpa när vi var i Tarifa för ett par veckor sedan. Bättre solglasögon får man leta efter, älskar dem! Och de är handgjorda och av äkta trä … eller jag orkar inte skriva en historia om dem, ni kan läsa själva på Root’s hemsida … ja, precis märket heter Root, och är ett Spanskt sådant (tror jag).

Snacka om spegelglas så jag vinkar lite till er genom brillorna 😀

Gick in på TripleA’s hemsida också och kikade på valpar … jag smälte när jag såg denna sötnosen, Valentina heter hon, men tyvärr är hon tingad till Tyskland ❤

Nä, vet ni vad? Nu ska jag hoppa ner i skor och springa till Indiern!!!

ÖgaMotÖga

P.S. Något har bitit mig på min högra kind, två ”svullnader” har jag, men de kliar inte så jag vet inte vad det är? Hjälp … eller ska jag skriva till ”Fråga Doktorn”? 😉

Dubbel P.S. Jag ljög att The Bodyguard var inblandad i mitt glasögonköp … sanningen är den att jag och Lisbeth smet in till butiken bakom TB’s och Lennart’s ryggar … too late när de upptäckte att vi var försvunna … he he … 😀

Annonser

5 reaktioner på ”I väntan …

  1. Solglasögon i trä? Jag blev lite fundersam, kan man verkligen se genom trä? Men å andra sidan skyddar det nog bra mot solen. Sen såg jag att det ”bara” var skalmarna som var i trä 😉 Coola!

    Gilla

    • Hahaha … ja, fast ibland önskar man att man inte såg igenom dem … skulle varit bra när hundarna på stranden hade offentlig sex. 😀 😀 😀

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s