Otroligt!!!

Jag har lyckats lämna hemmet … nu sitter jag och myser i sol och skugga. Lite bakgrundsmusik och så där. Men jag sitter ändå i … väntan. Men en spännande och kul sådan. Vad jag väntar på nu? Vill inte säga det ännu … men det kommer säkert gå jäkligt fort och det går hem. Orkar inte vänta på svar om ditt och datt så jag kör på …

Det enda jag kan avslöja är att det handlar om detta:

(Några få gamla arkivbilder, med olika modeller och fotografer, i Sverige, Danmark och Spanien)

Just nu känner jag mig väldigt, väldigt peppad! 😃

ÖgaMotÖga

Annonser

5 reaktioner på ”Otroligt!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s