Klipphängare …

… som Ama säger. Nä, här ska det inte hängas i klippor. Det börjar rulla på nu … imorgon kommer min dag startas tidigt. Ska träffa de jag träffade igår + en DJ (tror jag han är) … för att fixa lite i Marbella, bland annat måste jag nog skaffa en spansk bank snarast möjligt.

Så, vad har hänt då? Jo, jag ska börja arbeta för MEA, som står för Marbella Event Academy … som make-up lärare … nästa vecka på onsdag startar jag med en liten grupp av unga, hungriga och sminksugna tjejer och killar … killar vet jag inte, men man vet ju aldrig. 😆 Ska bli så kuuuul att få lära ut olika tekniker och dela med mig av mina både bra och dåliga erfarenheter, så himla taggad!!!

Sen alla andra som inte hört av sig kan bita sig i röva … nu får jag äntligen göra det jag vill göra, och vad jag är ”bäst” på 😉. Detta jobb kom in väldigt oväntat och plötsligt, så jag knappt hinner med själv i svängarna.

Marbella Event Academy

Dags för lite krubb nu då. 😊

ÖgaMotÖga

Annonser

7 reaktioner på ”Klipphängare …

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s