Så skönt!

…att efter 4 månader här i Marbella äntligen kunna känna sig verkligen som hemma. Att få in rutiner och känna att man gör något än att bara strosa runt, fast jag har dock studerat i tio veckor, som tog mycket tid, vilket var kul men ensamt. Känslan av att få nya arbetskollegor är oslagbar, så kul, spännande och underbart. Bra arbetstider också. Nu när jag precis pratat med min nya Big Boss, känns allt så tryggt, men också overkligt. Imorgon klockan 08.30 ska jag iväg med DJ läraren …. hoppsan, där blev det visst ett hack i skivan 😂 … jag har ju redan skrivit det i förra inlägget.

Har läst om denna skola ett par gånger, men aldrig i min vildaste fantasi trodde jag att jag skulle hamna där … vetkligen inte som lärare, men nu är jag. 😂

Firas med gopasta hos italienaren. 😍

ÖgaMotÖga

Annonser

4 reaktioner på ”Så skönt!

  1. Ja men klart att allt blir bra! Man måste bara ha tålamod, och känna tillit – vilket inte alltid är lätt.
    Men du lyssnade till ditt inre, gjorde det du ville – då kan det bara bli bra!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s