Åh NEEEEJ!!!

Inte igen!!! När ska det bli stabilt väder? Det stabila med sol och värme? Nu börjar nog ovädret komma tillbaka, det yrs ute på balkongen (tur att inget finns där ute allt är inplockat pga av målare som aldrig kommer) … Asså, himlen ser ju inte helt vacker ut …

Och jag som skrattade åt en vän som skickade mig den här länken, för jag trodde han var ironisk och bara skämtade.

http://www.svenskamagasinet.nu/shortnews.12290.html

Gaaahhhh! Tur att jag kan hålla mig inomhus och äta mina tapas och … en hel låda jordgubbar för mig själv …

… men vet ni vad jag råkade se? Tihi … The Bodyguard har nog försökt gömma denna i kylskåpet … men ni vet, med mina pms-ögon kan man se det på en mils avstånd … om kylskåpsdörren är öppen. Jag råkade bryta av en bit av misstag … OPS! Lika bra att stoppa den i munnen … då märker han inget när han kommer hem. 😉 😀

ÖgaMotÖga

Annonser

4 reaktioner på ”Åh NEEEEJ!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s