Inget har hänt …

Söndag … vad gör man? Tvättar, tar hand om blommorna, ser ut som om mina tomatplantor inte alls tyckte om att bli omplanterade 😦 . Men jag hoppas någon ska klara sig. Chilin är helt okej. Vet inte om jag ska gå iväg en sväng senare och ge Ida nya tomatsticklingar, vi får se hur det blir med det.

Igår var jag på skolan och gick igenom all make-up, tvättade rent det, slängde saker, skrev ner nytt som behövs köpas in osv. Nu är jag ledig till tisdag, sen kör vi igång på riktigt. Kanske jag sätter mig ner i eftermiddag och fortsätter bygga ihop scheman, det är ju en hel del tjejerna ska lära sig.

Har som sagt inte hänt så mycket här. Träffade Peter en kort sväng igår på El Jardin, tänkte följa med honom till La Sala, men jag blev så trött, så jag gick hem … tror nog han också struntade i La Sala, fast jag vet inte.

Ett bildbevis att jag nu har tillåtelse att arbeta i Spanien, och betala skatt här. 😀 Känns så skönt!

Kanske skulle hoppa in i duschen och fixa till sig lite … eller vad säger ni? 😉

ÖgaMotÖga


Uppdatering!

Såg precis att min artikel för Momondo nu har kommit ut på nätet 😀  Det var en översättning från en norsk, men har ändå ändrat om texten själv delvis.

http://www.momondo.se/inspiration/resa-forsta-klass-vad-du-far-pengarna/

Annonser

5 reaktioner på ”Inget har hänt …

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s