Så himla glad.

Underbara Jag! Hahaha … jag är glad att jag är tålmodig och har en hyfsad bra fasad 😂😂😂.

Livet blir bara bättre och bättre, man ska bara inte ge upp. Momondo resebyrå har hört av sig angående betalning och vidare skriverier, tar jag för givet. De är nöjda iallafall och som ni redan vet är ju min inspirationsartikel redan ute officiellt.

Marbella Event Academy känns också så superbra, lite nervöst men en sådan som är bra. Livet kan inte vara bättre än vad det är nu. Bara The Bodyguard som fattas just nu … och en hund. 😃

Appropå hund! Nära att jag tingat en kastrerad hanhund … men The Bodyguard vill ju ha en tik, så vi får se. Vi får den gratis pga tidsbrist och han är ca 1 år. Vad det är för ras? Jo, den härliga dvärgschnauzer! Vet att pälsvård är nödvändig, men det är ju kul att pyssla med det, eller hur? 😃

Lite info som jag screenshotade … skulle passa mig perfekt! 😍

Men som sagt, det behövs väl tänkas igenom och pratas med The Bodyguard. 😉

ÖgaMotÖga

Annonser

5 reaktioner på ”Så himla glad.

  1. Härligt att saker och ting börjat falla ännu mer på plats för dig! Ja, hund är mysigt! Extra bra om man har lite hundvakt som kan ställa upp också, enda nackdelen att man blir lite bunden ibland om man saknar det (som mig). 🐶

    Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s