Vilken överraskelse.

Nervös gick jag till jobb idag, eleverna hade sin första lektion och jag min första dag som lärare. Puh! Men som rubrik … jag överraskade mig själv hur ändå så lugn och bra jag genomförde första dagen. Visst missar man något, men inga större saker och är lätta att få in på annat sätt, tidpunkt. 😆 Eleverna är som sagt bara tre stycken denna runda och de var så himla rara och fina.

Jag gick igenom regler, hygien och rengöring … ordning och reda är viktigt i yrket som make-up artist 😊. De fick testa och känna på all make-up, sminka sig själva osv. Jag stod självklart bakom om vägledde dem lite om de ville det + fick jag lite hum om vad de kan och vad de behöver träna på. Så helt klart en toppendag! 😍

Så imorgon kör vi loss för fulla muggar med ordentlig lektion … ska bli så kul!

Ska förmodligen även ha privatlektioner med en fransyska (?) Så tre dagar i veckan kommer bli ganska långa. Men som sagt, vi får se … kommer även vara på skolan efter de svenska lektionerna.

Arbetskläder och VIP-kort till olika ställen har jag fått. Likaså att de har ett sådant förtroende och känner trygghet att jag fått nyckel och jag ska både larma av och på, på morgnar och kvällar … som skrämmer mig lite … hahaha … dörren är assvår att låsa! Tung och det ska till ett speciellt sätt … jag får ta i med hela armen, kommer få ett stort blåmärke misstänker jag. 😂😂😂

Ja, det var min dag och jag är slut i rutan nu.

ÖgaMotÖga

#marbellaeventacademy

Annonser

12 reaktioner på ”Vilken överraskelse.

    • Gått nästan för fort nu sista tiden … men det är bra, då får jag mer mod till nya saker och inte hinner tänka på för- och nackdelar … jag kör bara. 😀

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s