Blåst!!!

Vet att jag borde sova nu, men det är sådan storm på balkongen så det är svårt att få ett lugn, även om jag är svintrött nu. Undrar när sjutton vädret ska vända. När jag kom hem vid 17.00, då var det strålande sol och jättevarmt och skönt, så jag tog ut de få möbler och alla växter + krimskrams … hur länge får de stå kvar där utan att blåsa bort … jo, ca 4 timmar! Så länge varade det vackra vädret fram mot kvällen … För att inte riskera att alla mina plantor och växter blåser runt + krimskramset så var det bara att rusa ut på balkongen och ta in allt igen 😦

Sen har jag fått ett megablåmärke på vänster armen! Av lokaldörren som är så svår att låsa … tar i för kung och fosterland med hela armen. Måste få in den rätta tekniken! Det lustiga är att när jag går ut och provar låsa vilket jag gjorde idag när eleverna höll på med sitt, då gick det hur bra och smidigt om helst … men när jag larmat och springer ut för att låsa, då går det inte! Kan kanske vara stress att jag larmat fel eller nå’t, jag vet inte? Men fasiken imorgon ska det fungera på det FÖRSTA knycket! 😀

Äsch!

ÖgaMotÖga

Annonser

10 reaktioner på ”Blåst!!!

 1. 13-14 är väl kallt för årstiden hos dig – men det skulle vara verklig värme här 🙂
  Det har överlag börjat blåsa mer överallt tycker jag – här blåser det mer eller mindre varje dag.
  Fredagskram!

  Gilla

  • Funderade också på det, det har faktiskt blåst lite ”extra” mycket lite varstans som man läst och hört. Tror nog det är lite mer än 13-14 grader, skulle tippa på runt 18 kanske, men det känns så himla kallt, men ändå inte. 🙂

   Gilla

  • Hahahaha 😀 😀 😀 Hade någon sagt det till mig under tiden jag höll på, då hade jag nog kissat på mig av skratt. 😀 😀 😀

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s